← Terug naar Blog

Even voorstellen: Ovi, Product Manager Property Advisor

  • Werken bij PriceHubble
Gepubliceerd door PriceHubble - 8 november 2022
Blog_ovi_product_manager_pricehubble

Onze Hubbler in de schijnwerpers: Ovi, Product Manager Property Advisor. Hij vertelt ons meer over zijn loopbaan, zijn leven bij PriceHubble en wat hij het leukste vindt aan zijn werk.

Ha Ovi, wil je jezelf even voorstellen en iets meer over jezelf vertellen?

Hallo! Oorspronkelijk kom ik uit Roemenië, ik ben geboren in de stad Craiova. Ik heb een bachelor informatica. Mijn loopbaan ben ik gestart als softwareontwikkelaar, waarbij ik software implementeerde voor de auto-industrie. Tegelijkertijd was ik verantwoordelijk voor het managen van een opleidingsprogramma dat georganiseerd werd door het bedrijf waar ik werkte, bedoeld voor studenten van de plaatselijke universiteit. We hielpen ruim 150 studenten om vóór hun afstuderen praktische ervaring op te doen met het ontwikkelen van software. Voor mij was dat een hele waardevolle ervaring, omdat ik die opleiding daarvoor zelf ook had gevolgd. Zo kwam ik er ook achter dat ik graag projecten en teams aanstuur en dat leidde ertoe dat ik drie jaar lang als projectmanager werkte en softwareprojecten aanstuurde bij twee verschillende bedrijven. Toen kreeg ik de kans om over te stappen naar productmanagement, wat ik nu alweer zes jaar met veel plezier doe.

Naast mijn werk reis ik graag en doe ik aan hardlopen en wielrennen. Ik ben gek op koffie en de afgelopen 1,5 jaar heb ik mijn weekends vooral doorgebracht met studeren voor mijn MBA in het Verenigd Koninkrijk.

Wat doe je precies bij PriceHubble?

Ik ben de productmanager voor Property Advisor, het paradepaardje van PriceHubble. Ik ben verantwoordelijk voor het bepalen van de productvisie, de strategie en de roadmap en ik werk samen met het productteam om ons product verder te ontwikkelen, de waarde van het product voor onze bestaande en toekomstige klanten te vergroten en het product in nieuwe markten te introduceren.

Wat vind je het leukste aan werken bij ons?

Om te beginnen vind ik het prettig dat ons team zodanig georganiseerd is dat we zelfstandig zijn. Dat houdt in dat we snel kunnen schakelen en nieuwe functies en verbeteringen voor producten kunnen introduceren die het leven van onze klanten vergemakkelijken, waardoor ons werk een grote impact heeft.

Op de tweede plaats word ik omringd door ambitieuze, slimme en deskundige mensen in alle afdelingen van de organisatie, mensen die niet bang zijn om ook buiten hun functie de verantwoordelijkheid te nemen om het bedrijf tot een succes te maken.

En tot slot is er een prettige bedrijfscultuur, die tot uiting komt in de manier waarop mensen met elkaar omgaan en zich gedragen. Mensen zijn doortastend in wat ze doen, ze zijn aardig en ze functioneren als een hecht team.

Waarom zou je andere talenten adviseren om zich bij het PriceHubble-team aan te sluiten?

Dan kun je zelf ervaren hoe het eraan toegaat bij een snelgroeiende techscale-up die zorgt voor innovatie in de vastgoedwereld en de financiële sector. Je kunt een belangrijke bijdrage leveren door het werk dat je doet, met tegelijkertijd een goede werk-privébalans en met leuke en aardige collega’s.


Zie ook

Blog_Manuel

Van stagiaire tot technisch productmanager

Hallo, ik ben Manuel en ik wil graag mijn PriceHubble-verhaal delen. Ik begon als stagiaire en werk nu in het productteam als technisch produchtmanager.

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
marketing-immobilier-gabriele-del-nunzio.png

Vastgoedmarketing: 6 belangrijke punten voor een succesvolle strategie

In een uiterst concurrentiële sector zoals de vastgoedsector is het enorm belangrijk dat agenten en vastgoedmakelaars kunnen terugvallen op digitale marketing. Wat is het doel daarvan? Zich onderscheiden van de concurrenten en potentiële cliënten aantrekken om ze te converteren naar nieuwe cliënten.

  • Beste Praktijken & Trends
Lees verder →
blog_interview_julien_schillewaert (2)

9 vragen voor onze CEO

We spraken met onze CEO Julien Schillewaert om meer te weten te komen over hemzelf, zijn rol en de volgende mijlpalen voor PriceHubble.

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
Thank you for your inquiry. We will contact you shortly.
Something went wrong. Please try again in a while.