← Terug naar Blog

Inside PriceHubble : Ontmoet Satham, IT Beheerder

  • Werken bij PriceHubble
Gepubliceerd door PriceHubble - 22 juni 2022
Satham Inside PriceHubble

Hallo Satham! Kun je jezelf voorstellen en iets meer over jezelf vertellen voordat we van start gaan?

Hallo PriceHubble, Ik ben Satham (dat spreek je uit als Sadham), ik kom uit het zuiden van India en mijn moedertaal is Tamil. Ik groeide op in de kleine stad Peraiyur en ik ben cum laude afgestudeerd in computerwetenschappen en -techniek aan de Anna University. Wat ik bijzonder vind aan mezelf, is dat ik een van de klassieke talen vloeiend spreek ;).

Toen ik in het vierde en laatste jaar van mijn bachelor zat, kreeg ik een baan aangeboden. Ik werd uitgenodigd om stage te komen lopen bij Infosys in Mysore. Het was een droom die uitkwam, net als voor veel andere Indiërs. Daar kreeg ik een geweldige training in professioneel coderen op een oppervlak van 350 acre. Na een geslaagde stage kon ik aan de slag met technologieën die vooral gericht waren op Microsoft Stack. Dat heb ik meer dan acht jaar gedaan. Infosys gaf me de kans om veel ervaring op te doen, veel vaardigheden te ontwikkelen en om naar heel wat plekken in India en het buitenland te reizen (zoals het VK en Duitsland). Deze ervaring gaf me een voorproefje van een multiculturele werkomgeving.

Ik ben iemand die veel praat en gemakkelijk in de omgang is. Ik breng de meeste tijd door met mijn gezin. Ik studeer abrahamitische godsdiensten en praat errover. In mijn vrije tijd werk ik graag aan persoonlijke projecten, zoals het ontwikkelen van software voor persoonlijk gebruik die mijn leven gemakkelijker maakt. In het weekend speel ik badminton en ik hou van reizen, maar door Covid-19 en een pasgeboren baby gaat dat nu wat moeilijker. Het was niet de belangrijkste reden om bij PriceHubble te gaan werken, maar ik droom er inderdaad van om naar Zwitserland te gaan!

Hoe zien je leven en je werk eruit bij PriceHubble?

Eerlijk gezegd is mijn functie flink veranderd sinds ik bij PriceHubble begon.

Het is een voorrecht om elke dag direct samen met Mario, onze CTO (en mijn manager), te werken aan het beheer en onderhoud van de IT-stack van PriceHubble. Samen leggen we de basis voor het opbouwen van een IT-afdeling van topkwaliteit.

Als PropTech-bedrijf vertrouwen we op IT-technologie voor ons alledaagse werk. Mijn doel is ervoor te zorgen dat deze voor elke hubbler beschikbaar is. Daarnaast schrijf en implementeer ik IT-beleid, regels en voorschriften om de veiligheid en compliance van onze IT-infrastructuur te waarborgen.

We passen de best practices uit de sector en nieuwste technische tools toe om IT-problemen op te lossen. Ik begon alleen, maar inmiddels is ons team uitgebreid met een collega. We bespreken dagelijks welke verbeteringen we willen doorvoeren, en verzinnen oplossingen voor kosteneffectieve en betrouwbare technologiediensten voor PriceHubble.

Wat vind je het leukste aan werken bij ons?

De redenen waarom ik bij PriceHubble wilde werken? Ik wilde een perfecte werk-privébalans. Tegelijkertijd wilde ik mezelf uitdagen met een zwaardere functie en meer verantwoordelijkheid. In grote bedrijven heb je grote teams die je helpen en ondersteunen. Maar ik wilde ervaring opdoen met end-to-end projecten, en werken in een start-up-omgeving.

Nu haal ik het meest uit het vertrouwen dat mijn manager mij geeft: mijn werk is mijn verantwoordelijkheid, ik word beoordeeld op resultaten en mijn mening wordt gewaardeerd en gehoord. Ik bouw vanuit het niets iets op, voer ook de meest basale taken uit, en tegelijkertijd ben ik betrokken bij besluitvorming op hoog niveau. Dit end-to-end werk is nieuw voor me en ik ben daardoor als professional echt gegroeid.

Het tweede wat ik zo waardeer aan PriceHubble, is de bedrijfscultuur en de menselijke waarden. Ik zal een persoonlijke ervaring met jullie delen, die me echt liet zien waar het bij PriceHubble om draait.

Een maand nadat ik bij PriceHubble begon, moest mijn vrouw bevallen. Ik had nog geen vakantiedagen opgebouwd. Toen ik dat aan HR vertelde, gaven ze mij een voorschot van vijf dagen op mijn ouderschapsverlof. Ik zat toen nog in mijn proeftijd, en werkte pas één maand voor het bedrijf. Het team in Duitsland stuurde me zelfs een bericht om me te vragen of ik hulp nodig had met het ziekenhuis (omdat ik geen Duits spreek), en ze vroegen me regelmatig of alles goed ging. Mensen waren oprecht bezorgd over mijn privésituatie.

Tot slot was het in mijn vorige baan moeilijk om werk en privé te scheiden. Het is voor mij echt een opluchting dat PriceHubble mijn privéleven respecteert.

Waarom zou je andere talenten adviseren om zich bij het PriceHubble-team aan te sluiten?

Als je een zorgzame werkgever wil, die zowel om je persoonlijke als professionele leven geeft, die je het vertrouwen schenkt en niet aan micro-management doet, als je wil dat er naar je mening geluisterd wordt en je je ideeën kunt omzetten in daden, en als je je carrière een zet wil geven, dan is PriceHubble precies wat je zoekt.


Zie ook

Blog post Maxime Nannan.png

Inside PriceHubble: Maak kennis met Maxime Nannan, manager gegevensverwerving

Maxime Nannan, Lead Data Acquisition bij PriceHubble, vertelt ons alles over zijn achtergrond, ervaringen en waar hij van houdt in zijn werk.

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
Joran.png

Inside PriceHubble: Maak kennis met Joran, Site Reliability Engineer

Joran Fonjallaz, Site Reliability Engineer bij PriceHubble, vertelt ons over zijn achtergrond en ervaringen, wat hij leuk vindt aan zijn job en waarom je hem zou moeten vervoegen in het SRE-team!

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
marketing-immobilier-gabriele-del-nunzio.png

Vastgoedmarketing: 6 belangrijke punten voor een succesvolle strategie

In een uiterst concurrentiële sector zoals de vastgoedsector is het enorm belangrijk dat agenten en vastgoedmakelaars kunnen terugvallen op digitale marketing. Wat is het doel daarvan? Zich onderscheiden van de concurrenten en potentiële cliënten aantrekken om ze te converteren naar nieuwe cliënten.

  • Beste Praktijken & Trends
Lees verder →
Thank you for your inquiry. We will contact you shortly.
Something went wrong. Please try again in a while.