← Terug naar Blog

Inside PriceHubble: Maak kennis met Ryu, Business Development Manager

  • Werken bij PriceHubble
Gepubliceerd door Antje Heber - 11 februari 2022
Ryusuke

Hallo Ryu! Kan je ons om te beginnen iets over jezelf vertellen?

Hoi, mijn naam is Ryusuke en ik werk momenteel als business development manager in Japan. Vóór mijn huidige baan werkte ik bij een online reisplatform en was ik verantwoordelijk voor het beheer van een groot aantal bestaande hotelpartners op de Japanse en Micronesische markt.  

Hoewel ik met name ben opgegroeid in Japan, heb ik zo'n 12 jaar in het buitenland gewoond. Ik ben afgestudeerd aan een universiteit in Canada en mijn hoofdvak was finance en accounting. Aangezien ik mensen met verschillende achtergronden en uit verschillende landen heb leren kennen, vind ik het altijd heerlijk om te eten van nieuwe keukens uit de hele wereld en deze uit te proberen. 

Hoe zien je leven en je werk bij PriceHubble eruit?

Mijn belangrijkste rol is de groei van de Japanse markt, dus ik heb de meeste tijd besteed aan het ontmoeten van nieuwe prospecten en het uitleggen van de voordelen bij het gebruik van onze producten. 

Er zijn niet veel routinetaken, dus ik heb elke dag steeds andere schema's. Ik bereid bijvoorbeeld een presentatie voor potentiële klanten voor en ik woon een evenement bij of maak nieuw marketingmateriaal. 

Wat vind je het leukste aan werken hier bij ons? 

Wat ik het leukste vind aan werken bij PriceHubble is dat het werk afwisselend is en je eigenaar bent van je werk. Als je graag initiatieven neemt, denk ik dat PriceHubble een goede plek is om te werken waar je nieuwe, uiteenlopende taken kunt uitproberen en je daadwerkelijk je eigen ideeën kunt aandragen om een belangrijke bijdrage aan het bedrijf te leveren.  

Ik heb tot nu toe met plezier bij PriceHubble gewerkt. Ik communiceer regelmatig in het Engels met interne teamleden van verschillende afdelingen. Ook al zien we elkaar niet fysiek, toch voel ik nog steeds dat ik in een internationale werkomgeving werk, want als ik hulp nodig heb, zijn mijn teamleden altijd behulpzaam. 

Waarom zou je mensen aanbevelen om bij jou (en ons) bij PriceHubble te komen werken?

Als je op zoek bent naar een start-upervaring en een internationale werkomgeving, dan is PriceHubble een goede plek om te werken. Je krijgt kansen om te leren en te werken aan vele verschillende taken. Aangezien PriceHubble een vroege start-up in Japan is, zijn er bovendien zo veel boeiende mogelijkheden om zaken vanuit het niets te laten groeien en ook om bedrijfsleiders van toonaangevende bedrijven in Japan te ontmoeten. 


Zie ook

marketing-immobilier-gabriele-del-nunzio.png

Vastgoedmarketing: 6 belangrijke punten voor een succesvolle strategie

In een uiterst concurrentiële sector zoals de vastgoedsector is het enorm belangrijk dat agenten en vastgoedmakelaars kunnen terugvallen op digitale marketing. Wat is het doel daarvan? Zich onderscheiden van de concurrenten en potentiële cliënten aantrekken om ze te converteren naar nieuwe cliënten.

  • Beste Praktijken & Trends
Lees verder →
Blog_ovi_product_manager_pricehubble

Even voorstellen: Ovi, Product Manager Property Advisor

Onze Hubbler in de schijnwerpers: Ovi, Product Manager Property Advisor. Hij vertelt ons meer over zijn loopbaan, zijn leven bij PriceHubble en wat hij het leukste vindt aan zijn werk.

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
blog_interview_julien_schillewaert (2)

9 vragen voor onze CEO

We spraken met onze CEO Julien Schillewaert om meer te weten te komen over hemzelf, zijn rol en de volgende mijlpalen voor PriceHubble.

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
Thank you for your inquiry. We will contact you shortly.
Something went wrong. Please try again in a while.