← Terug naar Blog

Inside PriceHubble: Maak kennis met Satham, IT Administrator

  • Werken bij PriceHubble
Gepubliceerd door Lauriane Halle - 22 June 2022
Satham Inside PriceHubble

Hallo, Satham! Kun je, vooraleer we beginnen, jezelf even voorstellen en ons iets over jezelf vertellen?

Hallo PriceHubble! Ik ben Satham (uitgesproken als Sadham) en ik ben afkomstig uit het zuiden van India. Mijn moedertaal is Tamil. Ik groeide op in het dorpje Peraiyur en behaalde met onderscheiding een bachelordiploma in computerwetenschappen en -engineering aan de Anna-universiteit. Een leuk weetje over mezelf, is dat ik een van de klassieke talen vloeiend spreek ;).

Ik kreeg een jobaanbieding toen ik nog in het 4de en laatste jaar van mijn bachelor zat. Ik werd uitgenodigd voor een stage bij Infosys, Mysore. Dat was voor mij een droom die uitkwam, net zoals voor vele Indiërs. Zonder overdrijven, voor mij was dit een opleiding van wereldklasse in professioneel coderen in een 350 hectare groot wonderland. Na een succesvolle stage ben ik vervolgens gedurende meer dan 8 jaar gaan werken in de technologie, voornamelijk gericht op Microsoft Stack. Dat gaf me de kans om veel ervaring op te doen, tal van vaardigheden aan te leren en te reizen naar verschillende plaatsen in India en daarbuiten (zoals het VK, Duitsland). Dankzij deze ervaring kwam ik voor het eerst in aanraking met een multiculturele werkomgeving.

Op persoonlijk vlak ben ik een prater en ben ik gemakkelijk in de omgang. Ik breng veel tijd door met mijn familie en ik studeer en spreek over abrahamitische godsdiensten. Tijdens mijn vrije tijd vind ik het leuk om aan persoonlijke projecten te werken, zoals het ontwikkelen van software voor persoonlijk gebruik om me het leven gemakkelijker te maken. In het weekend speel ik badminton en ik hou van reizen, maar met COVID-19 en een pasgeboren baby thuis is dit soms moeilijk. Het is niet de voornaamste reden waarom ik naar PriceHubble ben gekomen, maar ja, ik droom ervan om naar Zwitserland te reizen!

Hoe zien je leven en je werk er bij PriceHubble uit?

Eerlijk gezegd, mijn job is heel erg veranderd sinds ik hier werk.

Het is zo een groot voorrecht dat ik elke dag rechtstreeks mag samenwerken met Mario, onze CTO (en mijn baas) om de IT-stack van PriceHubble te beheren en onderhouden. Samen leggen we de basis voor de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle IT-afdeling.

Als Proptech-bedrijf vertrouwen we op IT-technologieën om ons dagelijks werk gedaan te krijgen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedere Hubbler er toegang toe heeft. Ik stel ook IT-beleidslijnen, -regels en -voorschriften op en implementeer ze; op die manier help ik ervoor zorgen dat onze IT-infrastructuur veilig en conform is.

Wij maken gebruik van de beste praktijken in de sector en de laatste nieuwe technologische tools om IT-problemen op te lossen. Toen ik begon, was ik alleen en nu is er een nieuw teamlid bijgekomen. Dagelijks bespreken wij hoe we kunnen verbeteren, en bedenken wij oplossingen om kostenefficiënte en betrouwbare technologische dienstenaan PriceHubble te leveren.

Wat vind je het leukste aspect van het werk bij ons?

De redenen waarom ik naar PriceHubble gekomen ben? Ik wilde een perfecte balans hebben tussen werk en privéleven. Tegelijkertijd wou ik mezelf uitdagen in een moeilijkere functie met meer verantwoordelijkheden. In grote bedrijven zijn er grote teams die je kunnen helpen en ondersteunen. Maar ik wou een end-to-endervaring en werken in een start-upomgeving.

Nu probeer ik echt het beste te halen uit het vertrouwen dat ik krijg van mijn manager: het is mijn speelveld, ik word beoordeeld op de resultaten en mijn mening wordt gerespecteerd en gehoord. Ik werk hier aan taken op het laagste niveau, en tegelijkertijd ben ik ook betrokken bij beslissingen op hoog niveau. Dit end-to-endwerk is nieuw voor mij en het heeft me echt verder doen groeien als professional.

Het tweede punt waarvan ik geniet bij PriceHubble zijn de bedrijfscultuur en de menselijke waarden. Laat me je een persoonlijke ervaring vertellen die mij echt aantoonde waar het om draait bij PriceHubble.

Nog geen maand nadat ik bij PriceHubble aan de slag ging, is mijn vrouw bevallen. Ik had nog geen verlofdagen. Toen ik dat vertelde aan de HR-afdeling gaven ze me 5 dagen van mijn ouderschapsverlof op voorhand. En dat terwijl ik nog steeds in mijn proefperiode zat en nog maar 1 maand voor het bedrijf werkte. Ik heb zelfs een bericht ontvangen van het team in Duitsland voor het geval ik hulp nodig had met het ziekenhuis (want ik spreek geen Duits) en ze vroegen regelmatig of alles oké was met me. Zo bezorgd waren de mensen over mijn persoonlijke situatie.

En tot slot was het in mijn vorige job heel moeilijk om de balans tussen werk en privé in evenwicht te houden. Het is voor mij echt een opluchting dat ze bij PriceHubble mijn persoonlijk leven respecteren.

Waarom zou je andere talenten aanraden om bij het PriceHubble-team te komen werken?

Als je op zoek bent naar een zorgzame werkgever, die zowel bekommerd is om je privéleven als om je beroepsleven, die je vertrouwen geeft voor de resultaten, als je niet houdt van micromanagement, als je wilt dat je mening wordt gehoord, als je je gedachten wilt omzetten in resultaten en als je je loopbaan wilt laten groeien, dan is PriceHubble jouw ideale werkplek.


Zie ook

Joran.png

Inside PriceHubble: Maak kennis met Joran, Site Reliability Engineer

Joran Fonjallaz, Site Reliability Engineer bij PriceHubble, vertelt ons over zijn achtergrond en ervaringen, wat hij leuk vindt aan zijn job en waarom je hem zou moeten vervoegen in het SRE-team!

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
Inside PH Paul.png

Inside PriceHubble: Maak kennis met Paul, Lead Data Scientist

Onze medewerkers in focus: Paul Lagree, Lead Data Scientist uit Parijs, vertelt ons over zichzelf en zijn ervaring, wat hij leuk vindt aan zijn baan en waarom je bij PriceHubble zou moeten komen werken.

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
Inside PriceHubble - Lucie

Een kijkje achter de schermen bij PriceHubble: maak kennis met Lucie

Hubblers in the spotlight: Lucie Perez, Head of Talent Acquisition, vertelt over haar carrière, hoe een typische werkdag bij PriceHubble verloopt, en wat ze het leukste vindt aan haar job!

  • Werken bij PriceHubble
Lees verder →
Thank you for your inquiry. We will contact you shortly.
Something went wrong. Please try again in a while.